I frukostbordet

Vanligtvis sitter Elin på den vita tripp trappen och Viggo på AGAM barnstolen från Ikea. Vi började denna morgon med att plocka ut newborn setet till tripp trappen från förpackningen och klicka fast den på stolen. En vaken nöjd lillebror placerades i den. Elin fick sitta på Viggos stol och Viggo på en vanlig stol. Kul med alla tre barn runt matbordet, även om den yngsta rätt fort tröttnade och föredrog famnen.

Nu är tanken att skaffa en till AGAM från Ikea, förutsatt att det finns av dem. Samtidigt känns Viggo nästan för stor för den stolen. Hans ben är för långa och hamnar onaturligt på stödpinnen. På bilden nedan ser man hur Elins ben vilar på stödet, Viggo är tvungen att ha knäna rätt högt för att kunna ha fötterna på stödet. Han kunde egentligen sitta på en vanlig stol, men då sitter han på knä. Jag tänker att det inte kan vara bekvämt att sitta en hel måltid på knä, men jag kan ha fel. Får se hur vi löser det här ”problemet”.

frukostbord

newborn set

2 svar på ”I frukostbordet

  1. Kudde under rumpan! Det torde finnas ”hårdare” kuddar just för att höja upp sitsen lite för ”stora” små barn. 🙂

Kommentarer är stängda.