Rosa tulpaner

Har egentligen inget vettigt att komma med. Måndag med allt vad det innebär idag. Men en rätt bra måndag. Förutom att jag börjar vara färdig med denna graviditet nu. Kroppen orkar inte mera. I början av förra veckan var det för omväxlingen riktigt skönt att vara gravid, men inte nu längre. Som tur är det högst några veckor kvar.

tulpaner solJPG

Lånekameran från Canon åkte tillbaka, vemodigt. Jag gillade 6d med 24-105mm objektivet riktigt jätte mycket. Nu är det bara att vinna på lotto som gäller.

tulpaner sol

Här är de sista bilderna tagna med den kameran. 30 rosa tulpaner jag köpte åt mej själv på lördagen. Det ser ju ut som två skilda knippen, men det är frågan om samma blommor även om de har olika färg. De två översta bilderna är tagna då solen sken och de tre övriga då det var molnigt ute.

tulpaner moln

Så över till något helt annat. Jag har inte ork att formulera mej själv, men tycker ni alla ska läsa inlägget som Linn publicerat på sin blogg. Bra tankar personen har om sociala medier! Orkar ni läsa ännu mer kan ni kolla vad Plingen skrivit om samma ämne. Mellan raderna kan ni kära vänner och bekanta läsa att jag inte vill få grattis kommentarer på FB, eller via andra sociala medier för den delen, före vi meddelat där att trean är född. (Jag är dessutom mycket osäker om jag ens skrivit på Facebook att vi ska bli en fem personers familj.)

tulpaner moln 2

tulpaner moln 3

Det var allt för denna gång. Ha en skön måndagkväll alla ni fina!

3 svar på ”Rosa tulpaner

Kommentarer är stängda.