Den fina leken

Medan vi plockade undan efter lunchen passade Elin och Viggo på att börja en lek med dockhuset. I vanliga fall lägger sej Elin ganska genast efter lunch, senast där kring tolv. Så var det tänkt idag också. Men deras lek löpte på utan gräl och i full harmoni, visst var det fart på stundvis som sej bör. Därmed hade vi ingen större lust att avbryta det fina de hade på gång. Vi tänkte pessimistiskt nog att de snart krockar med viljorna. Det hände inte. Vi hann sitta i köket (för att hålla oss undan) och dricka kaffe/pepsi max samtidigt som jag bläddrade igenom en receptbok. Klockan blev ett och vi var tvungna att avbryta barnens lek så att Elin fick sova före det blev för sent. I över en timmes tid lekte de med dockhusprylarna utan att vara osams en gång! Det om något är fint.

dockhuset dockhuslek 1 dockhuslek 2