En skön lördag

Lördagen jag och barnen skulle tillbringa på tremis, blev en dag hela familjen var tillsammans. Utan planer dessutom. Dammsugning, bastubad, lek och lunch. Det var vår förmiddag. Sedan tog vi alla en tupplur. Elin fick vakna i ett lite vitt landskap då det började snöa mitt i allt.

emmaljuna scooter snö

Till mellanmål njöt vi av pannkaka.

pannkaka

Sedan åkte vi alla iväg i snövädret till Biltema och Kodin1. Vi införskaffade bland annat ny förvaring åt legona.

jag och barnen

Dagen avslutades med familjebus. Eller jag deltog inte så värst mycket, förutom att jag skrattade så tårarna rann åt våra påhittiga vimsiga barn.

våningsäng

barnens rum

Jag idag. Imorgon ska sista julpynten, bland annat det där silver hjärtat bredvid mej, plockas bort. Och kanske barnens granskog som ännu hänger kvar i deras rum, bilden ovanför.

jag