Ett farväl

Så var det dags att tacka för lånet och skicka tillbaka objektivet till Canon. Lite dålig blev ju tidpunkten för lånet, då förra veckan gick i magsjukans tecken. Men visst har jag fotograferat en del med 50mm linsen ändå. Gillar skarpt att objektivet fokuserar snabbare, säkrare och tystare än mitt eget 50 mm:s.

Tre sista bilderna med låneobjektivet:

riddarlek

Riddarna och hästarna som barnen fick i gårdagens julkalender har visat sej mer populära än jag tänkt i förväg. Några riddare och sjörövare från tidigare gör dem sällskap i leken, likaså ett leijon och en noshörning.

riddare i strid

dekorera pepparkakor

Grannarna J&E inledde sitt jullov idag. Vi passade på att tillbringa dagen tillsammans med barnen och deras mamma. Pojkarna njöt av varandras sällskap i flera timmar. Elin gillade dockorna med tilbehör. Till lunch blev vi bjudna på risgrynsgröt, mums! Och till efterrätt fick alla dekorera sina egna pepparkakor. Uppskattat av alla barnen.