Min söndag

En slö slapp söndag för mej själv. Har gjort något smått här hemma, men inte mycket. Det var inte tanken heller. Fixade en till pepparkaksdeg, resterna av den första degen har jag sakta men säkert ätit upp. Bakade också en kaka tills imorgon. Förde barnens små utekläder till förrådet och packade upp en dermosil beställning. Annars har jag halv legat i soffan och försökt vila. Lyckades till och med ta en liten tupplur. Men oj så det är svårt att bara vara, då det finns ett och annat som kunde blir gjort också.

pepparkaksdeg julstjärna adventsljus

EDIT: Denna hjärna var tydligen i behov av en vilodag. Rubriken korrigerad till rätt dag.
EDIT2: Samma dag fel fanns i texten, det också ändrat. Hur det än är söndag idag, såg inte min hjärna det felet då jag läste texten ett antal gånger. Dags för vila igen tror jag bestämt.