En julfest

Vi missade två julfester förra veckan då vi var sjuka. Men idag fick vi gå på Viggos klubb julfest. Och så fint de hade ordnat det! Tre inövade uppträdanden och allt. Barnen sjöng ju kanske inte som de gjort på övningarna eller hemma, men det är fullt förståeligt. En stjärngosse och herde var Viggos roller. Han var mer än stolt över sin insats, så även vi föräldrar. Mellan programmen var det allsång för oss föräldrar och efteråt bjöds det på jultårta, pepparkaka och saft eller kaffe. Nu tar vi jullov från klubben tills 7.1.2014. Skönt säger jag, än så länge. Viggo saknar klubben redan, om jag tolkat honom rätt.

klubbens julfest julfest

Gillar förresten konceptet på julfest som Danni berättade om här. Tänk så fint för de små att få visa vad de kan och lärt sej under hösten, tillsammans med föräldrarna.  Denna idé ska jag lägga bakom örat och vänta på kommande julfester på jobbet. Att göra något tillsammans, istället för att barnen uppträder, prima!