Månades sista måndag

Det har varit en måndag med stort M. Barnen har avreagerat sej efter ett annorlunda veckoslut. Det har varit extra tungt att vara gravid just idag. Vecka 32 på gångs. Men vädret har som tur varit underbart. Sol och lagom med köldgrader. När det blir vinter på riktigt och kallare än detta kommer jag att ha ett rock problem. Har ingen aning om vad jag ska klä mej i för jacka som håller mej varm tills slutet av januari. Men hoppas och litar på att det löser sej på något bra sätt.

Knäppte några bilder medans vi promenerade till och från klubben.

köld isig pöl

Elin var noga med att jag inte söndrade isen på pölen. Och det var inte jag som spräckte isen, det hade någon gjort innan oss.

sol frusna vantar

Någon stackare frös nog om fingrarna då vantarna blivit efter.

spindelmössa

En glad trött kille på väg hem från klubben. Han plockade några isbitar  på vägen också, men orkade inte bära dem  hem.

sova sött

Elin somnade som vanligt på hemvägen. Här är ett till dilemma för vintern. Jag har inte ännu heller löst problemet med att hon egentligen är för lång för Baby Joggern. En billig ”balkongs”vagn är jag ute efter, men har inte ännu ramlat över en. Till lika letar jag efter en Ticket to Heavens sovpåse i storlek 115 cm åt henne. Inbillar mej att dessa två ska trygga hennes sömn ute under vintern.

I morgon välkomnar vi tisdagen med nya krater och muntert humör från alla inblandade.

2 svar på ”Månades sista måndag

Kommentarer är stängda.