Ny mackapär i köket

En fin kväll igår med de bästa grannarna. God mat på Bistro O Mat som vanligt. Känns bekvämt att ha en några minuters bilväg till en bra restaurang. Det var en evighet sedan vi alla träffats senast och det fanns mycket att prata och berätta. Men visst hann  vi äta mellan allt babbel också. Jag hade packat kameran med mej, tog en större väska bara därför. Men inte en endaste en bild från det besöket, hade inte tid att fotografera.

nespresso

Tills i eftermiddag bjöd vi systern med familj över till oss. S sov ute i vagnen hela den tiden, men vi andra hann umgås lite. Sambon bjöd på kaffe, han fick en kapsyl kaffekokare i gåva av pojkarna med familjer igår. Nu är det nästan som jag har lust att börja dricka kaffe, det är ju så lätt att fixa och doftar gott.

kapsylkokare

Nu ska jag hitta en snygg förvarings lösning till kapsylerna. Nu ligger de utspridda på arbetsbordet i köket. Inte bra då arbetsytan annars också är knapp.

kapsyl