Vi hälsade på mofa

Det är länge sedan jag konkret hälsat på hos pappa, alltså tittat in på gravgården då. Här hemma är han i tankarna dagligen. Idag passade vi på att åka hela familjen. Tanken var att åka mot kvällen, då det börjat skymma. Men då en i familjen vägrade sova, ändrade vi på planen och åkte innan middag. En fem minuters tupplur hann Viggo ta i bilen, han somnade först vi Stensvik bron. I bilen funderade Elin var mofa bor och vad han gör där hemma. Mycket svåra saker att förklara åt barnen på deras nivå.

all helgondag

Vi hittade mofas hem, tände ett ljus och stod en stund och funderade i regnet. På vägen tillbaka till bilen beundrade vi ljushavet som fanns vid stället där man får lämna ljus åt dem som ligger på andra gravgårdar. Jag ser framför mej att hela minneslunden är vackert upplyst av alla ljus nu på kvällen. Vi saknar dej pappa!

10 svar på ”Vi hälsade på mofa

  1. Va fint o stämningsfullt de ser ut! Va de e länge sen vi hälsat på pappa, men han finns i tankarna <3

  2. Pingback: Vackert från morgon till kväll | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.