I städtagen

Så fort simhallen öppnade åkte de övriga iväg för att plaska av sej. Då var äntligen den två timmar långa väntan över. Det är inte det lättaste att förstå att man inte kan åka till simhallen före den öppnar eller hur länge det är kvar tills det är dags att åka.

skiphop

Jag och snoret stannade hemma. Avslutade badrumsstädningen med Vileda produkterna jag fått från Buzzador*. Har hittills prövat köks-, fönster-, badrums- och universal mikrofiberdukarna. Det är roande hur inspirerad en kan bli då det finns nya redskap tillgängliga. Köksduken gillar jag, speciellt den sidan som smidigt får bort allt smuts som sitter hårt. Använde inget medel till och köket blev rent och fint. Badrumsduken kändes lite väl tjock i användning, men annars inget fel på den. Även fönsterduken var smidig i användning. Speciellt bra med den trasan är att den inte lämnar fula ränder på speglarna. På fönster har jag inte prövat den. Universaltrasan torkade jag vardagsrummets ytor med. Den torra trasan lämnade efter sej dammfria ytor. I köket torkade jag några skåp med samma trasa, men fuktig. Fungerade bra så också.

vileda buzzador

När de glada, men hungriga simmarna kom hem blev det morotspurésoppa och nygräddade tekakor. Semlorna är bland de bästa jag gjort i brödväg. Luftiga och saftiga har de blivit båda gångerna jag följt receptet. (En gång gjorde jag på lite annat sett och då var resultatet också gott, men inte lika luftigt). Ska återkomma med receptet.

tekakor

Till mellis tankade vi vitaminer i form av frukter och varm Vinterdag saft med ett kex till.

mellis

Nu med facit i hand var det inte smart att ta i så med städandet. Kroppen har inte varit sej själv efter allt slit i badrummet. Känner mej som ankan själv då jag försöker gå. Men badrummet är ett snyggt utrymme i vårt hem just nu och det är skönt!

vitaminbomb

*Som Buzzador får jag möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Jag behöver bara berätta om dem för mina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier samt rapportera mina erfarenheter på Buzzadorsidorna.

Ett svar på ”I städtagen

  1. Pingback: Tekakor | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.