Ett en dags projekt

Det var ett faktum att Viggo slitit sönder sina pyjamasbyxor. Igår kväll meddelade han att inte tänker använda dem med två fina hål på ena knät. Kvar i hans klädskåp fanns således en pyjamas. Inte bra, det behövs åtminstone en till att ha då den är tvätten. Viggo valde ut ett tyg och idag satte jag igång.

pyjamas

Där här jag suttit så gott som hela dagen vid matbordet med min symaskin. Ibland har jag haft sällskap av ett barn, ibland två. Stundvis har jag fått sy riktigt ensam.

sy

Precis till läggdags blev nya pyjamasen färdig. Nu sover Viggo i den redan. Jag får nog sy om resoren i midjan, så byxorna hålls på honom. Rätt nöjd med slutresultatet och extremt nöjd att killen gillade. Nu har jag lovat Elin en pyjamas också. Bara att sy på nu när jag kommit igång.

3 svar på ”Ett en dags projekt

  1. Pingback: Maskinen går het | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.