Fixarflugan bet oss

En söndag utan större planer slutade i att vi fixade här hemma. Stökigt var det en stund i båda våningarna. Kändes som att det enda som var i ordning var barnens skor i hallen, som de själv placerat bredvid varandra. Detta dille började med att vi packade upp Galna Dagar inköpen. Nya Kartell Componibili att ha som bord/byrå vid varsin sida av sängen.

kartell

Men i det minimala rummet vi sov i får dessa inte plats. Då börjar vi valsa runt med möblerna. Vi tar tillbaka vårt gamla sovrum, som skulle bli hobbyrum, men aldrig hann bli det. Samtidigt får vi bukt på en stor del av kaoset som härskat i ”hobbyrummet”. Många tomma lådor förs till skräpet, likaså en enorm svart sopsäck med allt världens vi inte vill spara på och ingen annan behöver. Nu är vi mycket nära ett litet hobbyrum, på riktigt. Får bara se hur det går.

2 svar på ”Fixarflugan bet oss

Kommentarer är stängda.