Våra Blingo plagg

Det tog inte länge för vårt Blingo paket att komma. (Partyt var ju alldeles nyss) Vi var alla lika ivriga då i öppnade det. Det är sällan det händer, men nu fanns det något åt oss alla. Alla andra fick en mössa förutom jag. Lite avis är jag nu, men det går som tur att åtgärda. Det blir party hemma hos en vän om en knapp månad. J fick en härligt mjuk och skön tröja, Elin en tröja i samma tyg som hennes mössa. Jag fick en tunika som egentligen var med i vårens kollektion och som jag då redan pillade på lääänge. Perfekt att den ännu fanns med, nu fick den flytta in i min garderob. Ni lär ska få sen den vid ett passligt tillfälle.

blingo

2 svar på ”Våra Blingo plagg

    • Tack! Hoppas det finns en mössa åt mej i vinterkollektionen. Nu är jag ensam utan Blingo 🙁

Kommentarer är stängda.