På förmiddagen

Jag orkade inte ta en strid för att komma ut idag. Det slutade med att jag och Elin gick ut och Viggo stannade inne.

1

Det var underbart där ute. Vinterkläderna jag klädde på mej själv kändes för mycket. Elin hittade vattenpöl med tunt islager. Bänken och balansbrädan tittar redan fram från snön. Likaså ett litet litet hörn av sandlådskanten.

2 svar på ”På förmiddagen

  1. Alltså jag fattar inte vad det är med de där nästan 4-åriga killarna och att inte vilja fara ut? Sen när man väl kommit ut efter en timmes gräl så är det hur roligt som helst. Småsystrarna tycks nog trivas ute fast vår skriker nog som en galning när hon inte kan hålla i någo saker där ute…Suck och stön och när smälter den här snön bort??

    • Det är helt ofattbart! Först strida om att gå ut och sen strida om att gå in. Elin brukar orka i max 30 min, sen är hon klart att gå in. Då är Viggo i full gång. Jag hoppas snön smälter över en natt, men vi får visst vänta rätt länge ännu.

Kommentarer är stängda.