På eftermiddagen

På eftermiddagen gick vi alla ut. Jag tog inte nej som ett svar. Egentligen gav jag inga allternativ den här gången heller.

1

Pölen hade vuxit till sej från förmiddagen. Vårens första vattenlekar var ett faktum. Viggo stortrivdes.

2

En liten stund senare bör vi till torra handskar. Tummarna på Elins Reima mini tec och Viggos Molo kids hade läckt igenom. Annars höll både Viking goretex skorna och Polarn o Pyret overallerna barnen torra. Jag är imponerad. Jag menar, stundvis låg båda barnen  nästan i pölen.

3

Jag njöt, njöt och njöt lite till av de några plus graderna och den varma solen.

4

Viggo övar att ta fart själv. Elin funderar över den våta handsken.

5

Det går redan att gunga med lite mera fart i babygungan. Snön under var så pass mjuk att det gick att sparka åt sidan. Då tog inte fötterna i snön lika lätt medan hon gungade fram och tillbaka. Lycka är att få fart av brorsan, hälsar Elin. Hon sken i kapp med solen.