Tuppis och Cookie-dough bakelser

1

Som avslutning på denna soliga måndag kom några vänner över på Tupperwarebjudning. Vi hade äran att vara försäljarens första kunder. Mysigt. Bland annat ett bakningsunderlag flyttar hem till oss. Jag har varit super nöjd med det jag har från ikea, men det börjar gå sönder. Nu hoppas jag att tuppis ska hålla lite längre än ett år.

cookie dough bakelser

 

Jag bjöd på sallad, brolierpaj och cookie-dough bakelser. Receptet hittade jag hos Kinuskikissa, här. Några små ändringar gjorde jag, helt utgående från vad det fanns i skåpet här hemma. I cookie smeten använde jag pätkiskross, istället för mörkchoklad, och jag glaserade med rosa Candy Melts, istället för mörkchoklad. Gillar man deg och smet överlag, är dessa himmelska.

2 svar på ”Tuppis och Cookie-dough bakelser

    • De var sjukt goda! Och lätta att göra, även om det var många olika faser. Inget av skedena tar länge att fixa och kakan mår bra av att vänta på följande lager. Passar utmärkt med småbarn i familjen, då man aldrig vet hur länge man har på sej.

Kommentarer är stängda.