Måndagssvammel

Efter en sämre natt vaknade vi i vanlig tid (6.30 tiden). Jag hade gärna sovit vidare. Idag tog det en halv timme före Viggo kom ihåg att be om barnprogram. Ofta sker det så fort vi kommer ner.ute1

Det såg riktigt vårigt ut vid leksakslådan på gården. Men allt var fruset och hårt. Det gick inte så bra att gunga idag heller. Elin har förresten börjat använda solbrillor, Viggo väljer ännu att kisa. Elin brills är för små och Viggo gamla för stora. Något måste göras.

ute2

Konstaterade att våra tuijabuskar ser lidande ut. Det är väl bara att gömma dem tills marken har smält.

3

Vi har läst en del böcker. Elin gillar att lyssna. Igår byggde far&son några lego fordon som idag har varit i flitig användning. Både i lek och bråk. Viggo sov för övrigt idag på dagen. Nattens disco hade visst en liten inverkan, annars brukar han inte somna, bara vila.

Det var väl typ det jag vill berätta. Ja, vi har ätit makaronilåda och köttgryta. Både och tillrätt under veckoslutet, bara att värma upp idag. Super skönt säger jag.