Shopping med barnen

Igår drog vi på en runda till Iso Omena, jag, Viggo och Elin. Två butiker planerade vi besöka. Eller jag planerade. Vi kom in och ut i båda, hittade allt vi behövde och några bonusar också. Finskor åt Elin, sommarskor åt Viggo, kepsar åt båda, leggings åt Elin och vita strumpbyxor åt Elin var de planerade inköpen. Det oplanerade var solbrills åt båda. Elins är för stora, får med andra ord fortsätta leta efter ett par mindre.

h&m skor

Elins ballerinas är passliga just nu. Jag hoppas de inte är för små om dryga tre veckor. Större ska inhandlas till sommarns alla festligheter. Viggos valde färgen på sina tygtossor själv. Jag gillar att de inte behöver knytas, snöret är ett gummiband. Längst upp sitter ett kardborreband, han får alltså själv av och på skon.

1

Viggos keps ser för liten ut, men han har den bara tassigt på huvudet. Elins däremot är för stor, men ska skaffa en mindre. Den här sitter perfekt på Viggos huvud och han verkade gilla den. Hoppas han gå med på att använda den på sommarn, tills nån kastar ur sej att det är en flickornas keps eller annat lika smart.