Prinsesstårta med krona

Det blev en kaka av den där katastrofen jag visade tidigare. Tårtan var till ett barnkalas, med både barn och vuxna. Dekorations önskemålen stod mellan prinsessigt eller Hello Kitty. Efter två prinsesstårtor, hade jag gärna gjort en med Kitty på. Hör och häpna! ( Den katten är inte min favvo, då har jag t.o.m sett serien på tv) Tjejen valde prinsessa.

prinsesstårta

Jag fyllde den med vaniljpuddingmousse och jordgubbscurd i två lager samt lemoncurd och toffepuddingmousse i ett lager. Det lär ha smakat bra.

prinsessa tårta

Jag spacklade tårtan med smörkräm smaksatt med vanilj. Tårtan är täckt med sockermassa och alla dekorationer är också gjorda av sockermassa. Hjärtat på pinnen fick de sedan sticka in i kakan själv. Pinnen fick ännu en rosa rosett runt sej.

prinsesstårta dekoration

Alla dekorationer; kronan, namnet, hjärtat och små kronorna är penslade med en massa glitter. Det bara syns dåligt på bild.

Nu kommer jag på, har en prinsesstårta ännu obloggad. Jestas! Den har jag dessutom gjort innan den här. Ni får se den strax, eller senare den här veckan.

3 svar på ”Prinsesstårta med krona

  1. Fick meddelande av Maija-Riitta att kakan varit superfin å god!!! hon bad hälsa dej.
    Den ser otrolit fin ut tycker ja med. Jag Ä Superstolt över dej! Kram

  2. Pingback: En prinsesstårta till | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.