Ut med gammalt, in med nytt

Medan Viggo lekte på klubben shoppade jag och Elin loss. Nya kastruller och stekpannor stod på listan. Jag höll på att drunkna i utbudet. Hur i hela världen ska lilla jag kunna välja bland allt som finns, speciellt bland alla olika stekpannor. Nåh, jag gjorde mitt val före Elin blev uttråkad. Som tur slits de nya, de också. Är dessa jag valde inte de bästa för just oss, får vi nya om en tid igen. Nu ska tre kastruller ut ur huset och minst två stekpannor likaså.

shopp1

Efter en smoothiepaus, medan vi väntade att de andra affärerna öppnade, blev det strumpor åt undertecknad och mössor till våren åt Viggo och Elin från Lindex. Från hälsokostaffären hämtade vi en ny flaska elixir åt barnen. Tusen tack Jenni för tipset, de tu har varit friskare sen de började ta av sörjan. Nu får jag gallra bland mina strumpor också. Yllesockorna har härligt nog gömt de mest slitna paren från yttervärldens åsyn.

shopp2

4 svar på ”Ut med gammalt, in med nytt

  1. Hahaa…såg inte detta förrän nu (synd att man inte ser i sin blogg då ngn annan har ”svarat” åt en). Vår Strath e slut just nu o båda har varit snoriga o hostiga nu i två veckor 🙁 Var idag i Life men GLÖMDE köpa, gissa vad jag gör imorgon?! Våra ungar äter vanligen multivitamin, 50mg d-vitamin, fiskleverolja OCH strath 🙂 Men det är ju för att de äter så dåligt oftast…Avundas på er som äter så mycket frukter, vad vi än bjussar på så smakar inte E på ngt, inte ens banan. Leona smakar nog ganska modigt. Kanske man själv måst börja äta mera frukt?

    • Nu har ju våra båda dragit en hosta över sej, förra veckan hade de feber. Men lindrigt tycker jag vi har kommit undan. Kanske vitamin tillskott ännu eller senast nästa höst.
      Joo, jag är tacksam att de båda äter frukter så bra. Jag brukar sällan få något att smaka själv, om jag inte äter samtidigt som jag skalar.

Kommentarer är stängda.