Dag ett

Första dagen ensam med barnen. J på arbetsresa tills fredag eftermiddag. Vi lyxade till det med biltransport till klubben. Jag och Elin tog en runda i matbutiken innan dagens sällskap anlände. Vi hade fullt upp, på ett bra sätt, hela dagen. Det var lek och mat varvat med lite prat. Jag kom ihåg kameran då vi följde Danni och Minea till bilen. Tack för sällskapet, det var guldvärt, igen.

dagett

Viggo hann ta några åk med pulkan före han hittade kompisar i en stor snöhög på gården.

dagett2

Vi fixade potatismos tillsammans till laxen jag tillrätt igår. Potatisarna kokade medan vi var ute. Middagen var således klar på ett huj, bra för hungriga magar. Sedan lekte vi i barnens rum. Eller jag fick koncentrera mej på att hinna titta, titta, titta. Båda barnens favorit ord just nu. Jag tittade så gott jag kunde på natidjur som flög, docka som sov, mat på spisen, legonbil som byggdes, klossar som radades.

dagett3

Efter kvällsgröt, smoothie, kvällssysslor, saga, sånger och många kramar och pussar somnade båda strax efter klockan 19. Nu lite egen tid och sedan i säng för klockan 6 på morgonen, senast, börjar torsdagen hos oss.