Dag två

Känns som vi inte gjort mycket annat hemma idag än ätit och sovit. På morgonen åt vi frukost och åkte till klubben. Visst blev där tid för lek och barnprogram, vi vaknade ju trots allt klockan 6.15. Efter klubben åt vi lunch och sov tupplur. Viggo sov i 1,5 timmar och Elin i en timme mera och vaknade klockan 15.30.

2

Lite lek. Till följande åt vi middag och åkte på musiklek. Medan Viggo sjöng gick jag och Elin en sväng till Cittaren. Medan Elin och jag sjöng kollade Viggo in djuraffären med mostern. De hade fått se när expediten fiskade upp fiskar som skulle till ett nytt hem. Hemma igen lekte vi en stund eller jag fick mest titta. Flugans ögon och ugglans huvud hade suttit perfekt. Kvällsmat och läggning. Det var den dagen.

1

En bonusbild på Viggo som för engångsskull ville bli fotograferad. Orsak: vi skickade bild på honom i nya mössan åt pappa. Elin, i sin tur, var inte det minsta intresserad av att fotas med mössan på, men nog med smoothien runt hela ansiktet.

3

Imorgon är det fredag och vi får J hem igen. Har mest saknat sällskapet. Vi har haft det bra med barnen. Men visst är det trevligare då man är två och speciellt så här på kvällen är det lite ensamt på soffan.