Ninni fick sin (grod)prins

På lördagen var det dags för månadens andra bröllop. Förväntningarna var höga. Och bröllopsfesten levererade. Vi har ätit gott. Vi har druckit gott. Vi har sjungit. Vi har skrattat. Vi har torkat glädjetårar. Vi har umgåtts gamla vänner. Vi har träffat nya bekanta. Vi har dansat. Vi har lyssnat på underbara sång- och musikframföranden. Vi har fått vara delaktiga i en underbart varm och kärleksfull fest.

Festbussen på väg till Sibboskogen. Mélanie har skrivit ett fint inlägg om samma bröllis.

Nygifta paret. Det kunde inte har varit annat än golfklubbor, det bara inte kunde det.

Autsch! Kan ha varit otrevligt att träffas av dessa.

Brudparets skjuts. Vi höjer en skål för dem. Grattis igen!

Det känns som en halv evighet sen jag sjungit snapsvisor. Det var så roligt att få göra det igen. Hela festfolket stämde in i vareviga sång. Underbart när alla sjunger och de flesta kan sångerna mer än väl. Ett litet bonus, då många dessutom sjunger bra, på riktigt bra. Vi fick också se och höra många fina och roliga framföranden. Men min absoluta favorit var nog Nikolaj. Familjen W sjunger den bara allt för bra. Det är en glädje att höra dem sjunga.

En del av mitt bordssällskap. Det var inte tråkigt, inte en stund.

Ett grodbrudpar brydde tårtan. Även här, det kunde inte ha varit något annat.

Den häftiga eldshown.

Så dansades det tills bändet slutade spela och lite till.

Tack för ett underbart bröllop Ninni och Janne!

 

 

 

 

 

 

 

8 svar på ”Ninni fick sin (grod)prins

 1. Flickorna fick spelet du berättade om i julklapp! Håller med om att det är ett superroligt spel! 🙂 De har inte tröttnat på det ännu och alla som spelar det gillar det skarpt! 🙂

 2. Det var roligt att ses igen,fast vi satt i olika ändor av bordet. 🙂 Hoppas ni fick sova gott! O sidu,jee, jag har fastnat på bild. Tänkte just att jag borde ha tvingat någon att ta en helkroppsbild på mig då jag för en gångsskull var festklädd..

  • Vi sov nog som små grisar, så skönt. Du hade en jätte vacker klänning! 🙂 Kollade igenom mina bilder, har ingen på mej själv, förutom den som finns här. Tråkigt att den med kameran saknas, men så vill det bara bli.

 3. Bra! Jag fick också sova ut på morgonen. 🙂 Tack! Var lite nervös nog för att visa mig i den..
  Jag sku vara SÅ nyfiken på att se alla bilderna från de olika bordens kameror. 😀 Tyckte det var en bra idé!

  • Jag vill också se bilderna från bordskamerorna. 🙂 Kan vara mycket roliga bilder. Hoppas Ninni fixar så vi får se.

 4. Åååh, hur hoppade jag nu först hit? Kiva med bilder, och tack för att ni var med! 🙂
  Engångskamerornas bilder var lite dålig kvalitet, men riktigt kiva att få bilder från varje bord. Och så fanns där ju, eh, såna bilder också som man tycker män i 30+års åldern inte borde ta 😀 Hahah!

  • Tack för att vi fick vara med! Så härligt så! Men på riktigt med engångskamerorna och männen.. Med lite promille i blodet, tappar de minst 10 år helt tydligt. 🙂

Kommentarer är stängda.