Pop up butiken

Vi lever, kan jag bara konstatera igen. Dagarna bara rusar fram. Plötsligt är det kväll och ingen ork finns kvar för blogg. Men nu. Nu ska jag åstadkomma något.

En eftermiddag förra vecka ploppade det upp en skobutik i vår trappa. Försäljaren var en söt kille och assistenten en lika söt tjej. Som kunder fick jag, pappan och assistenten fungera.

Jag köpte tre par skor. Ett par vita, som jag har på mej på bilden, ett par svarta och ett par blåa. En mycket trevlig äffar, men prisen var lite väl höga, skorna var ju använda. Två par kostade 350 styck och de sista paret fick jag prutat till 80.

En nöjd försäljare matar Mumin med sin vinst. i verkligheten fick han 5, 10 och 20 centtare att sätta i spar. Till sist köpte pappan alla skor som fanns kvar för en strunt summa pengar. Då kände jag mej lite lurad, hade ju betalat rätt mycket för mina skor.

3 svar på ”Pop up butiken

  1. Ååh en sån idé, va de ser skoj ut 🙂 jag sku nog int ha kunna motstå att köpa skor av två så söta säljare 🙂

Kommentarer är stängda.