Sömn och hjärnan

Efter förra veckans rubbade nätter fungerar hjärnan lite svagt. Vi gjorde smoothie igår och idag till mellis. Jag hade tänkt fotografera när Viggo skär frukter med mej. Plötsligt var alla frukter i blendern och maskinen i gång. Jag skulle fotografera den färdiga drickan. Plötsligt var glasen tomma.

Fick en bild på glaset. Men super gott var det. Båda barnen drack med god aptit. Banan, äppel, nektarin, jordgubbar och joggis. Mums!

Igår kom jag på mej själv sittandes ensam vid sandlåndskanten. Viggo hade sprungit iväg med en grannflicka och Elin gick omkring på gården. Undrar hur länge jag suttit där?

Som tur har inget allvarligt inträffat. Kanske jag kan vara skarp då det behövs. Men är lite road själv då jag inte fungerar som jag brukar.

Jag hoppas på en liten ändring i min hjärnkapacitet, det har sovits nu två nätter i detta hus.  Så skönt. Dessutom har vi kommit i säng i rätt bra tid nu två kvällar. Få se om det blir en bra vana, att komma tidigt i säng.