Traktorn jobbar

Idag hade traktorn arbetsdag. Eller kanske det på riktigt heter frontlastare? Vi kallar det traktor hos oss. Den fick bygga tågbana. Viggo agerade arbetsledare och hade en klar vision. Banan skulle vara rund med bara en bro. Min uppgift var att plocka fram bitarna. Resten skötte traktorn.


Traktorn gjorde ett fint arbete. Alla bitar måste traktorn föra och placera.


Den färdiga tågbanan med bara en bro, annars rund.


Tåget och föraren är redo. Favorittåget för tillfället. Elin får leka med loket som åker fram själv, bara hon låter detta tåg vara.


Leken i full gång.

2 svar på ”Traktorn jobbar

    • Då litar jag på din man i det här 🙂 Även om en bok nyss bjöd på ännu en variant, grävlastare, men den hade grävdon både fram och bak. Hjullastare har jag själv sagt ibland, med närmare eftertanke, men mest traktor.

Kommentarer är stängda.