Veckoslutet kom och gick

Vi började med att hälsa på min bror på lördagen. Viggo kastade tärningar och räknade prickar.

Elin fattade tycket för att promenera. Hon skuffade pallen runt omkring här hemma. Egentligen borde hon ha sovit, men hostan och snuvan råddar rutinerna.

Igår fick jag vara ensam hemma så gott som hela dagen. J och barnen åkte till famo och fafa. Jag prissatte barnkläder. Har bord på Nella och Nuttu i två veckor. Bakade ett enormt kakbotten med en ringform jag köpte nyligen. Mycket nöjd med resultatet. Ni får inom kort se vad jag har på gång. Något roligt, fint och spännande. Jag hann ännu göra en enorm sats med köttbullar före familjen kom hem. Både av nöt- och broilermaletkött. Stekte alla i stekpanna. Brukar köra med ugn då det är lättare så. Men värt allt besvär. Bullarna blev himmelska!

Avrundade kvällen med lite pyssel. Blev lite inspirerad att försöka modellera människor och andra figurer. Men typen jag åstadkom föll i golvet idag före jag fick en bild. Får försöka dokumentera människa nr 2 istället när den tiden kommer.