Så söta när de sover


Där ligger de nu. Brevid varandra i vår säng. Jag lyssnar på minsta lilla ljud. Kollar titt som sätt att de båda ligger kvar. Sängen saknar kanter. Jag litar inte på att Elin hålls på plats. Men den härligaste synen, när de sover tillsammans. Mamma-hjärtat smälter lite igen.

4 svar på ”Så söta när de sover

  • Det tog 20 minuter och så var de båda vakna 🙁 Men gulligt trots det. 🙂

 1. Oj nej! Jag har också fått vänja mig med korta tupplurer på dagarna :/ men tror det kan ha haft att göra med att lill-H har fått tänder.

  Snygg färg på bakgrunden- är det tapet/målad vägg eller är det fixat efteråt?

  • Oftast sover Viggo typ en timme i sängen och Elin minst två timmar ute. Några dagar har vi tre sovit i tillsammans i sängen i två timmar utan några problem. Tror det sku ha gått bättre om jag varit med nu också, men hade ingen lust att sova så smög ut.

   Hoppas tandsprickningen är över fort hos er! 🙂

   Väggen är målad 🙂 Tack.

Kommentarer är stängda.