Mitt Galna Dagar bidrag

Besökte Stockas Galna Dagar igår med båda barnen och J&mini-E. Vi valde Hagalund. Underligt lätt kom jag fram med vår vagn. Hade sittdel åt båda och bärsele med åt Elin.

Inget behövde jag. Fyndade massor. Köpte upp halva Akademiska bokhandeln. Jag är lite svag för böcker på rea. Övertalar mej själv om att det är en bra investering. Nya tallrikar. Mumin bestik. Kläder åt MEJ! För att nämna några.

Viggo och Elin betedde sej exemplariskt. Båda orkade genom alla avdelningar. Vi skippade sport, elektronik och delikatessen.

Ett lite större minus som inträffade på hemvägen. Körde över en katt. Som ”bara” rullade under bilen, träffades inte av något hjul. Katthåren virvlade. Katten sprang till skogs. Har ingen aning om vems det var och vem jag borde ha erkänt åt. Som tur överlevde den och jag hoppas den inte fick stora skador.

2 svar på ”Mitt Galna Dagar bidrag

  1. Jösses du fynda ju en hel del! V o E betedde sig nog jättebra! Tio poäng åt bägge två!

Kommentarer är stängda.