Nu har det hänt

Då jag jobbade bar jag hem alla bobbor och J var sjuk. Jag var ibland smått sjuk, men han blev ordentligt och så gott som alla gånger något härjade omkring bland barnen på jobbet.

Nu har jag varit tillräckligt länge borta från arbetslivet. Jag har knäat för en basic flunssa*  och J är hur frisk som helst. Men inte är jag ensam sjuk, nej. Elin har något på tok, kanske stergring, kanske snuva. Frisk är hon inte. Viggo är ännu ett frågetecken. Hoppas han hålls frisk.

 

*ännu bara täpt näsa som kittlar något grymt och lite svag i kroppen

4 svar på ”Nu har det hänt

  1. ja ha oxå haft konstigt rinnande näsa o huvudvärk, men konstatera här en dag att de ha blivi vår…fram me allergimedicinerna 🙂 om din näsa kittlar kanske de kan vara nåt pollen du e känslig för??!!

  2. No voi höh… LN var oxå rätt så snorig igår efter GD besöket under kvällen o natten.. Men e nog definitivt mycke bättre, nästan helt återställd sku jag säga… Hoppas ni kryar på er snabbt!

Kommentarer är stängda.