Vattenpoloträningar

Viggo har spelat vattenpolo hela gårdagen. Han hittade en babymössa som går att knyta och den agerade hjälm. För en vattenpolohjälm går att knyta. Vardagsrumsgolvet var simbassäng. Min uppgift var att fungera som kant och ibland klättrade han upp från bassängen. Då klädde han av sej mössan och vred ur den i bassängen, precis som spelarna gjorde. Så värmde han upp lite mellan varven; snurrade på armarna. Lite bollade han mot soffan också, som fick fungera som simhallsvägg.

Jag fascinerar av hans minne och sinne för detaljer. Det är helt otroligt vad allt han hinner uppmärksamma och dessutom kommer ihåg.

 

2 svar på ”Vattenpoloträningar

  1. Vi tar gärna Viggo ti simhallen, P vill så gärna spela me honom 🙂 De e nog otroligt sånt minne han har o va allt han snappar upp!

    • Joo, Viggo simmar gärna med sin stora förebild och idol! Visst är det otroligt vad allt han kan se och komma ihåg.

Kommentarer är stängda.