En orsak uppenbarade sej

Jag tror mej veta varför Elin har vakat om nätterna den senaste tiden. Eller åtminstone tror jag detta är en stor del av orsaken.

Hon har alltså börjat dra knäna uder sej och stöda på raka händer. Ännu hålls rumpan nere och hon rör sej inte, som tur. Idag har hon gjort detta för första gången och efter det i otaliga repriser, så det måste vara något hon processerat på nätterna. Nu fortsätter hon säkert vaka tills hon kommer framåt. Djup suck.

Dessutom har hon blivit en höjdare på att klättra uppåt, som tur inte så högt ännu, men fint stöder hon på knäna. Min lilla stora flicka.

Jag tror jag kommer att ringa osteopaten LasseLapsen Tähden vi besökt i repriser med båda barnen, hans behandlingar har hittills bruka lugna ner våra nätter. Det är rätt skönt att veta varför hon vakar, men ännu skönare är det veta att det finns något som hjälper i vårt fall.

 

2 svar på ”En orsak uppenbarade sej

  1. Voi lilla gulle gumman… 🙂 De e säkert skönt på ett sätt att veta vad som står på men sen igen…

Kommentarer är stängda.