Muffins!

Idag på förmiddagen lovade jag Viggo att vi efter dagsvilan bakar något gott. När det sendan blev dags och jag frågade vad vi ska baka svarade han utan tvekan Muffins! Och chokomuffins skulle det vara,han har nog bakat för mycket med mej och blivit lika chokotokig som jag.

Jag röjde lite i köket, letade reda på ett recept och plockade fram ingredienser. Så använde vi receptet som utgångspunkt och gjorde lite förändringar här och där och slutresultatet blev riktigt gott.


Elin höll sej sysselsatt.


Viggo koncentrar sej på det bästa, att slicka visparna och vänta på att få smaka på smeten.


Vändag till ära dekorerade jag muffinsarna med ljusröd choko och hjärtan.

Receptet vi använde oss av finns här. Våra ändringar orkar jag inte med nu.

5 svar på ”Muffins!

  1. Pingback: Svammel om ingenting | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.