En måndag

Pust, nu sover båda busarna, skönt!

Vet inte vad det beror på, men måndagar tenderar vara lite jobbigare än andra dagar. Eller joo, det har ju varit veckoslut och det är väl alltid tungt att återgå till jobbet (här hemma) efter några lediga dagar.

Det har alltså inte hänt någonting märkvärdigt idag. Varit en vanlig grå dag (även om solen tittat fram) med gnäll, gråt, bråk och tjat i lagom mängd orsakat av trötthet hos alla inblandade. Så lider jag av glömska, tråkigt!

EDIT kl. 20.10 Fick ett meddelande med härliga nyheter, dagen liksom räddad.

 

6 svar på ”En måndag

  1. Ja, här räddades min dag också av några ”små” saker som kändes stora… efter allt kämpande med att försöka få lillen nöjd ( du vet ) så kändes ett paket i posten som något extra stort. Ditt svar i bloggen fick mig att tro att allt ordnar sig samt chattande med syrran fick mig att glömma hela dan… just så här ska det va! Nya tag imorgon!

  2. Åååh, vihi får man berätta! Sku själv villa skrika ut det åt hela världen, men eftersom vi ska på kaverinas förlovningsfest nu på lö så har jag hållit det lite hush-hush ännu. Vill ju inte stjäla showen 😉 Inte ännu, men sen nog! Ses senare idag! Puss!

Kommentarer är stängda.