Nya tag

Efter en rätt så bra natt känns den här dagen bättre än gårdagen. Hoppas den känlsan håller sej.

Första morgonen någonsin som våra båda barn sitter runt matbordet på morgonen. Elin har hittills suttit i sittern på golvet medan vi ätit med Viggo. Igår skruvade jag fast babybågen på den äldre tripptrapp stolen och nu sitter fröken stolt med oss på samma höjd. Elin får ännu ingenting att äta, men verkar mycket intresserad, så det är nog dags att börja koka åt henne. Istället koncentrerar hon sej på att kasta ner leksaker, hon vet att det låter när fäller ner nåt från bordet för hon blundar färdigt innan det träffar golvet. Det tog henne två leksaker att fatta.

Idag ska vi återgå till vårt veckoprogram, klubben kallar på förmiddagen. Förra veckan var vi så snuviga så vi stannade hemma. Imorgon är det rytmikstund på förmiddagen. Skönt med färdigt program, det enda vi behöver göra är fixa iväg oss hemifrån.