Snart är det påsk

Nu är det bara tre dagar kvar så är det påsk. Jag kommer ihåg att det i mars kändes som att det aldrig kommer bli påsk. Medlet av april var jätte avlägset.

Det kommer att sitta bra med några dagar ledigt. Det har varit tuffa veckor på jobbet och vardagen med barnen har krävt sitt den med. Att nu få semestra tillsammans ska bli skönt. Och nej, vi ska inte åka någonstans. Eller visst, till svärföräldrarna och till min mormor.

Vi sådde påskgräs rekordsent. Får se om det gror tills slutet av veckan. Som tur kom Elin hem med gräset hon sått på dagis och Aron visade sitt gräs som ska hem senare i veckan. Det blir gräs till påsken också i år även om jag vaknat sent. Fröna har jag haft hemma sedan medlet av mars, det har bara varit oöverkomligt att så.

Ett svar på ”Snart är det påsk

  1. Pingback: Den långa långfredagen | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.