Vid pappas grav

Efter ett besök på Ikea och städtag i det nya hemmet var det mysigt att packa barnen i bilen och köra till gravgården. Till pappas/mofas grav. Stämningsfullt som alltid på gravgården under allhelgona, ett hav av ljus och dessutom vit snö.

pappas-grav

Det höll på att bli kris. Jag hade tagit med mej två ljus, ett till pappas grav och ett till minnesplatsen för dem som är begravda på annan ort. Men, Aron ville gärna lägga ner vårt ljus vid graven, det fick han. Då ville Elin också och valde plats åt det andra ljuset. Viggo ville han med, men ljusen var slut. Som tur passade det honom att vi nästa gång har med tre ljus och att han nu istället tog två foton på graven. De till höger.

Sedan sa vi hejdå åt mofa, för den yngsta greps av akut bajsnöd och mofa har ingen toalett. Vi ska inte glömma att jag lämnade bilen olåst med nyckeln i. Men riktigt på riktigt hade vi det mysigt där på plats och ställe.