De vackra frostiga morgnarna

Fredagkväll, bästa kvällen på veckan då hela helgen ligger framför oss. En kort tillbakablick på den gångna veckan bjöd på flera vackra frostiga morgnar. Underbart att få köra längs den krokiga vägen och samtidigt beundra de vackra frostiga dikeskanterna, de disiga åkrarna och den lätt frusna viken.

rosenbuske

Det tråkiga med dessa vackra vardags morgnar är att det inte finns tid att stanna för att fotografera. Istället har vi tillsammans med barnen beundrat landskapen. Någon gång någon dag ska jag ännu ut på en fotograferingsrunda, jag väntar tålmodigt på den morgonen.

nattfrost-grasmatta

Dessa bilder är tagna vid dagisgården, på den egna gården strax före vi startade och på skogsutfärden med mina dagisbarn. Alla med mobilen. Som tur går det att hastigt ta bilder med telefonen. Då får man något minne av årets höst.

roda-buskar-frost