En 5-åring i familjen

I onsdags fyllde Elin 5 år. Hon hade klart för sej hur hon inte ville bli uppvaktad. Hon ville inte bli väckt på morgonen och vi fick inte sjunga åt henne. Sagt och gjort. Hon fick sina presenter sittandes på soffan, lika spännande så också.

elin fem ar

Vi fick en fin dag på hennes födelsedag. På dagen åkte barnen och jag till idrottsplanen och träffade min PT, ute träning. Jag styrketränade och sprang medan barnen sprang, hoppade längd och sparkade fotboll. Absolut värt flera besök med barnen.

elin fodelsedag

Från sportplanen åkte vi på middag och glass i sällskap av pappan och Momi. Elin önskade spenatsoppa till mat, det fick hon inte på restaurangen utan igår istället. Hon hade inte höga krav på sin födelsedag. Hon önskade en kram av alla i familjen samt ett större badkar åt sin storebror. Beskriver en sida av henne på pricken, omtänksam så tusan. På kvällen var hon glad över dagen och gåvorna hon fick. Även om brorsan inte fick ett badkar.