Dagen med fem barn

rad

Två barn extra än normalt hos oss idag då F och E var och lekte hela dagen. Det är intressant hur fem kan kännas lättare än bara de egna tre. Det är väl så att bara någon av de egna har sällskap, bråkar de mindre med sina syskon. Trion på övre bilden har lekt med den stora badringen i simbassängen så skratten har ekat i skogarna.

krocket

De fyra äldsta spelade krocket mellan allt flickornas simmande och Viggos fotbolls sparkande. Dessa fyra har helt klart lätt att hitta på gemensam sysselsättning ute, på vappen lekte de spegel och hippa på terrassen. Inne är vår äldsta helst inte med i lekarna utan grejar för sej själv.

tomma potten

Aron har hängt med de äldre och pynjat på för sej själv. Här hjälper han till att tömma lilla potten på vatten så morgondagens regn får plats.