Midsommardagarna på bygget

bjork motljus

Hela midsommarhelgen har vi varit på bygget. Midsommarafton blev det först efter Arons vila för barnen och mej. J åkte redan efter den smarriga fisk lunchen nere hos hans föräldrar. De andra dagarna här vi varit där hela dagarna.

sand café

Barnen har lekt sandcafé, byggt motorcyklar av virke och käppar och simmat i poolen.

bygget lovsala

Köksön har fungerat som matserveringsbord. Plastbestik och papperstallrikar varvat med riktiga kärl. Det blev många goda måltider under denna helg. Denna purésoppa var en lunch som alla fick värma själv i mikron då hungern slog till.

skumppa

På lördagen öppnade vi en flaska skumvin då mamma&E samt syster med familj firade och byggde med oss.

pita midsommar

Som jag sade, vi har ätit gott. Snålvattnet rinner ännu efter denna portion. Pitabröd fylld med lammfärsbiff, tzatziki och sallad. Nästan som i Grekland.

pool bygget

Poolen var barnen absoluta favorit både igår och idag. Elin konstaterade förundrat att de inte hann leka i sandhögen alls idag. Så roligt var det i poolen. Igår var en solig och fin dag. idag drog det ihop sej till moln rätt fort, samtidigt som det var hur varmt som helst. Perfekt poolväder.

sparka