Köket är här

Igår kom våra kökskåp till hemmet. Nu är vardagsrummet fyllt med lådor och skåp av olika storlek samt kylskåp, frys, spis och ugn. Det blir att lägga ett kökspussel för att få det klart.

koket i delar

Här är vårt kök. J hade burit några delar på sina nästan rätta platser igår, för att se hur det kommer se ut. Till vänster där matbordet står blir höga skåp längs hela väggen. Där kommer även integrerade kylskåp samt kylfrys och ugnen att placeras. Längs fönsterväggen blir det lådor och hörnskåp i båda hörnen.

koket

Till höger i köket kommer avfallssortering,diskho samt diskmaskin. Antagligen tre övre skåp på den gråa väggen, oklart om vi skruvar fast dem. På andra sidan den gråa väggen är vårt hjälpkök och bakom ryggen på fotografen blir vardagsrummet. I den nedre kanten av bilden sticker två rör upp. Där ska en köksö stå med spis, lådor och skåp. Skåpen är matta vita utan handtag. Bänkskivan är svart sten.

pyssla tillsammans

Jag var inte till så stor nytta där på bygget idag. Tiden gick till att hålla ögonen på trion och deras frammarsch. Lite hann jag plocka på gården, mest städade jag undan plast som blivit från köksleveransen. En ny dag väntar imorgon. Spännande att se hur mycket av köket som sitter fast sedan. Nu är det två nedre skåp som är på plats.

Ett svar på ”Köket är här

  1. Pingback: Köket från Domus |

Kommentarer är stängda.