Trappan börjar ta form

trappuppgång

I början av april såg det ut som bilden ovan i vår källarvåning där trappan ska stå. Mellanväggen till sovrummet har byggts och spacklats. Mycket har annars också skett sedan januari då jag senast uppdaterat här. Länkar från min blogg det jag dokumenterat där. Här är en titt i huset och skedet då just denna mellanvägg i källaren byggs syns på en bild.

trappa bygget

I slutet av april var trappuppgångens väggar färdig målade. Samtidigt har fafa snickrat trappa på heltid. På den högra bilden är redan början av trappan monterad och inslagen i papper. Det är en trappa i trä som är vit betsad och lackad. Öppet mellan trappstegen.

J har fått alla tre sovrumsgolven i övrevåningen klara. Här är arbetet ännu på hälft och här är barnen och tar en titt i sovrummen. Mellanväggen mellan kök och hjälpkök är också på plats och spacklad då skjutdörren i glas mellan rummen nu är på plats.