En dag på stugan

stranden stugan

Jag och barnen åkte ut till stugan igår då det var helgdag. Vi fick en solig och fin långdag i sällskap av mamma/momi och hunden. Största delen av dagen var vi ute och det hade ingen något emot.

bryggan saknas

Det blev en hel del lek vid och i vattnet. Det är en helt egen historia som ni får vänta på ännu.

ankare
jag

Strandvakten själv njuter av lugnet och solen.

stirra

Aron åt kokosbollar med god aptit, jag tror han satt i sej åtminstone fem stycken. Som tur är bollarna gjorda med Hannas recept, utan vitt socker med andra ord. Dessa kokosbollar äter alla barnen med god aptit och jag också, om det råkar bli något kvar.

vass vintern

Vassen tog över stranden och lite till under vintern. En hel del är redan bort krattat, min farbror har varit i farten. Jag hann ta kanske 20 tag med krattan, ingen stor insats, men en liten. Resten av tiden har jag sparkat boll, lekt spegel, varit vid vattnet med barnen, bland annat.

ute middag

Middag ute vid bastustugan.

pa stugan

Mitt glada sällskap som orkade hela den långa dagen. Vi kom hem först efter läggdags. Vi hade det så bra ihop att jag kom på mej själv fundera om jag vågar övernatta själv med trion på stugan någon lika vacker dag som gårdagen. För vem vill hem från ett paradis?