Före snön regnar bort

skida

Väderleksrapporten hotar med att antingen regna eller slaska i några dagar framöver. Vi fick skyndsamt att plocka fram skidorna åt barnen för det har varit tal om att skida en längre tid redan. Elin och Aron var ivriga på förmiddagen. De var hur duktiga som helst och hade tålamod av stål då de titt som tätt föll omkull. Inte det lättaste att skida utan spår.

Vi skidar här på vår gård och på vägen. Jag har lovat dem att de ska få skida i skidspår denna vinter. Hoppas snön inte regnar bort helt nu bara. På eftermiddagen var vårt skidteam komplett då Viggo deltog. Han visade sej vara mest intresserad av att åka backe. Källarbacken åkte han i flera gånger om och jag fick fungera som hiss då det blev för halt att komma upp. En liten skidpromenad tog vi också längs vägen, det gillade Aron mest av alla. På min instagram (finns i höger spalt) finns en liten videoklipp på Elin och Aron som skidar. anniekstrom heter jag på instagram.