Kusinbesök

Ett kort om vardagen före det blir mera Amsterdam igen. Eller har ni tröttnat redan?

rita tillsammans

Vi fick kusinerna med mor på besök idag. De är inne i en rätt harmonisk period för tillfället alla fyra. Viggo var på förskolan, därför bara fyra barn på plats. De här två tjejerna grejade ett och annat ihop, båda gillar att rita och modellera.

kusiner duplo

De två yngsta som nästa vecka blir 2 år samt 5 månader. Min yngsta är den som för tillfället kan ha det svårt i sällskapet eftersom han är inne perioden då han tror han äger allt och lite till. Som tur går det relativt lätt att förhandla med honom så alla parter är nöjda. Den yngsta av kusinerna är ju ingen minibaby längre. Där låg hon lugnt på magen och försökte komma framåt, det gick mest som klockan. Gissa lyckan då Aron hade tid att visa duplon åt henne. Prima typer hela bunten.