Hemma från Amsterdam

vinter

Förra natten var jag hemma igen efter ett otroligt skönt veckoslut i Amsterdam. Ni får vänta med bilder från resan tills senare i  veckan.

snoarbete

Fick alltså träffa barnen först idag på morgonen och visst var det underbart att få se dem igen. J var vaken när jag kom hem så honom fick jag krama om då. Måndag är ju dessutom ledig dag för Elin också, så det blev en vanlig hemmadag med henne och Aron.

hem amsterdam

Det slog mej under vår lunch då jag kröp på alla fyra och torkade upp hela mjölkglaset som vält hur avkopplande det var att i två dagar bara behöva rå om sej själv. Detta avbrott gjorde mej riktigt gott.

2 svar på ”Hemma från Amsterdam

  1. Visst var det skönt och avkopplande. Man hade nog helt annan energi med barnen efter en sådan paus. Nästa år igen 🙂

Kommentarer är stängda.