Naturfotoutmaning dag 1

Jag och utmaningar är inte den bästa kombinationen. Nu talar jag om utmaningar på sociala medier. Fick för en tid sedan en selfieutmaning på facebook där grejen var att publicera en selfie i tre dagar. Jag har hittills laddat upp en bild jag tog på mej och Aron. Sedan har jag glömt grejen.

Silje hade antagit en naturfotoutmaning på sin blogg och utmanade alla intresserade att göra lika. Denna utmaning kändes som jag, men samtidigt velade jag länge om det är någon idé att jag antar den för risken finns att jag inte slutför det. Bestämde mej till slut för att ge det hela ett försök. Så här kommer den första bilden till min naturfotoutmaning.

sista solstrålarna

Jag försöker bidra med bilder som jag tagit just den dagen, denna tog jag igår. Men om det visar sej svårt gör jag som Silje och gräver i arkiven. För vem gillar inte en sommarbild mitt i novembermörkret. Önska mej lycka till! Vi ses imorgon med bild nummer två. Om någon där ute vill anta utmaningen är det bara roligt. Grejen är alltså en naturbild i sju dagar.