Hjälpredor och grävmaskiner

En dag på bygget, det var länge sen sist. Golvet i källaren gjöts på måndagen, jag fick se det för första gången idag. Nu känns källarn fem före färdig, om jag inte tänker på bastuavdelningen då.

hjälpredor vattenrör bygget

Vi fick besök av vänner på dagen. J hade många ivriga hjälpredor då gropen med vattenröret skulle fyllas med sand, först isoleras med styrox. Lagom till kaffet körde mamma in på gården, efterlängtad gäst må ni tro. Viggo väntade hela dagen på Momis ankomst.

i sandhögen kompisar

Sandhögen var den bästa lekplatsen, som alla gånger. Nu hade barnen dessutom bästa åskådarplatser då grävmaskinen jobbade nån meter ifrån dem med att täcka diket. Aron som var lite olycklig då han vaknade från vilan ändrade humör på en halv sekund då han såg grävmaskinen in action. Traktorer och grävmaskiner är bland det bästa han vet. Och Momis hund. Och babblarna. Och Bärtil i Buu-klubben.

grävmaskiner bygget